V12 – Vierhouten

  • van 06-07-2024 tot 13-07-2024
  • Plaats: Vierhouten
  • Prijs: € 750,-
  • Doelgroep: Mannen/Vrouwen, Verstandelijke beperking

Deze week is bedoeld voor volwassenen met een verstandelijke beperking (ZML-niveau) in de leeftijd vanaf 20 jaar. Deze vakantieweek bestaat uit een grote groep mannen en vrouwen. Samen met de stafleden zijn we dan met ongeveer 45-50 personen. We hebben een afwisselend programma waar ook voldoende ontspanningsmomenten in gepland staan.
Op zondag gaan we twee keer naar de kerk om te luisteren naar wat God tot ons te zeggen heeft, en natuurlijk gaat ook in de rest van de week Gods woord open en luisteren we naar Bijbelverhalen over een bepaald thema. Ook zingen we regelmatig psalmen met elkaar.
Uiteraard zijn we ook actief bezig, een dagje dierentuin of een museum is altijd leuk. Winkelen doen we ook graag, vooral het even uitrusten op een terras vinden we erg lekker. En ’s avonds voor het slapen gaan nog een avondwandeling doen is natuurlijk ook erg leuk en spannend, en als we dan weer op het oord zijn en er is wat chips of een bitterbal, dan is het helemaal feest!
Van de gasten verwachten we een redelijke mate van zelfredzaamheid (ADL) en communicatiemogelijkheden om zichzelf duidelijk te maken aan minder bekende personen.
Er is voldoende staf aanwezig voor passende begeleiding en verzorging.

Bekijk website vakantieoord