V07 – De Rijp

  • van 12-07-2024 tot 19-07-2024
  • Plaats: De Rijp
  • Prijs: € 750,-
  • Doelgroep: Mannen, Verstandelijke beperking

Deze week is bedoeld voor jonge, actieve mannen met een verstandelijke beperking (ZML-niveau) vanaf 20 jaar. Deze vakantieweek heeft een actief programma zodat we voldoende energie kwijt kunnen. Bijvoorbeeld een route rijden op familiefietsen door het bos, een dagje naar een dierentuin of een museum, een boswandeling met een boswachter of een wildpresentatie waarin we de wilde dieren tegen komen. Natuurlijk gaan we ook even naar de stad om de nodige cadeautjes in te slaan. Elk jaar houden we een zangavond waarbij we met elkaar psalmen te zingen en waar verschillende gasten orgel mogen spelen in de kerk.
Op zondag gaan we twee keer naar de kerk, elke dag wordt er uit de Bijbel verteld aan de hand van het weekthema, ook de Bijbelgedeeltes die we aan tafel lezen houden verband met het thema. ’s Avonds bespreken we de dag nog even tijdens een avondwandeling.
Van de gasten verwachten we een redelijke mate van zelfredzaamheid (ADL) en communicatiemogelijkheden om zichzelf duidelijk te maken aan minder bekende personen.
Er is voldoende staf aanwezig voor passende begeleiding en verzorging.

Bekijk website vakantieoord