J06 – Loon op Zand

30-49 jaar

De weken worden voorbereid en begeleid door een groep vrijwilligers onder wie twee kernstafleden. ’s Zondags gaan we twee keer naar de kerk en ook tijdens de week zijn we met de jongeren bezig met Gods Woord. Het programma tijdens de week is afwisselend en afgestemd op de deelnemers.

J05 – Putten

Deze weken zijn bedoeld voor jongeren van 19-29 jaar, die extra begeleiding nodig hebben in verband met een gedragsbeperking. ’s Zondags gaat de hele groep twee keer naar de kerk en ook tijdens de week zijn de stafleden met de jongeren bezig rondom Gods Woord. Het programma tijdens de week is intensief: van ’s morgens vroeg tot het naar bed gaan toe zijn de jongeren bezig. Op het programma kunnen survival-, ontdekkings- of mooie fietstochten staan en er is tijd en aandacht voor elkaar. De stafleden hebben al jarenlang ervaring en ze zien er weer naar uit jullie allen te ontmoeten tijdens deze prachtige vakantieweek.

J04 – Rouveen

12-18 jaar (1 op 1 begeleiding)
Deze weken zijn bedoeld voor jongeren die aan het reguliere voortgezet onderwijs deelnemen maar extra begeleiding nodig hebben in verband met een gedragsbeperking of jongeren die het PRO bezoeken. Deze weken lijken op de Koersvakanties, met alle leuke acitiviteiten die erbij horen, alleen de groep is kleiner en er zijn meer stafleden om de deelnemers goed te kunnen begeleiden. Natuurlijk hebben we een heleboel plezier met elkaar, maar er zijn ook serieuze momenten. De Bijbel gaat open en we bezoeken de kerk op zondag 2 keer. We verwachten van de deelnemers dat ze met dat alles aandachtig meedoen en dat ze open staan voor de aanwijzingen die de staf geeft. Al met al een intensieve week met veel mooie momenten! Deze week is speciaal bedoeld voor jongeren die extra aandacht nodig hebben. Elke deelnemer krijgt een eigen staflid. In deze week zijn beperkt plaatsen beschikbaar en bij de indeling voor deze week wordt goed gekeken wie er mee mee gaan.

J03 – Mander

Deze weken zijn bedoeld voor jongeren van 15-18 jaar die het PRO bezoeken of aan het reguliere voortgezet onderwijs deelnemen, maar extra begeleiding nodig hebben in verband met een gedragsbeperking. (Indien een-op-eenbegeleiding nodig is, aanmelden bij J04.)

’s Zondags gaat de hele groep twee keer naar de kerk en ook tijdens de week zijn de stafleden met de jongeren bezig rondom Gods Woord. Natuurlijk zijn er ook allerlei activiteiten gepland. Het wordt heel gezellig, maar er wordt ook rekening gehouden met de belastbaarheid van de deelnemers.

J02 – Rouveen

Deze vakantieweken zijn bedoeld voor kinderen t/m 14 jaar die het SBO bezoeken of aan het reguliere basisonderwijs deelnemen, maar die extra begeleiding nodig hebben in verband met een gedragsbeperking. (Indien een-op-eenbegeleiding nodig is, aanmelden bij J04.)

’s Zondags gaat de hele groep twee keer naar de kerk en ook tijdens de week zijn de stafleden met de kinderen bezig rondom Gods Woord. Het programma tijdens de week is intensief: van ’s morgens vroeg tot het naar bed gaan toe zijn de kinderen bezig. Op het programma kunnen survival-, ontdekkings- of mooie fietstochten staan. Meestal gaan we tijdens deze week een keer zwemmen en natuurlijk hebben we veel plezier met elkaar. De staf is de hele week druk bezig om het deze kinderen naar hun zin te maken. Wat fijn dat dat zo kan!

J01 – Loon op Zand

Deze vakantieweken zijn bedoeld voor kinderen t/m groep 8 die het SBO bezoeken of aan het reguliere basisonderwijs deelnemen, maar extra begeleiding nodig hebben in verband met een gedragsbeperking (dus bijvoorbeeld ernstige ADHD of een aan autisme verwachte beperking. ’s Zondags gaat de hele groep twee keer naar de kerk en ook tijdens de week zijn de stafleden met de kinderen bezig rondom Gods Woord. Het programma tijdens de week is intensief: van ’s morgens vroeg tot het naar bed gaan toe zijn de kinderen bezig. Op het programma kunnen creatieve bezigheden staan, waar de kinderen allerlei dingen maken. Maar we spelen ook veel buiten en we zingen met elkaar. Het wordt een fijne week, met een betrokken staf die affiniteit heeft met deze kinderen.

O04 – Bergeijk

Deze week is bedoeld voor ouderen die (redelijk) mobiel en zelfstandig in de zelfzorg zijn. Spreken onderstaande kenmerken u aan? Dan is deze vakantieweek vast iets voor u!

 • Volpension in een rustig hotel met fijne kamers.
 • Vier stafleden dragen zorg voor een afwisselende en gezellige week.
 • Fietsen of wandelen in de natuur, erop uit met de bus.
 • Bezinning rond Gods Woord; vakantie met meerwaarde

De prijs voor een eenpersoonskamer is € 765,-.

O03 – Beekbergen (ook als midweek)

Deze week is bedoeld voor ouderen die (redelijk) mobiel en zelfstandig in de zelfzorg zijn. Spreken onderstaande kenmerken u aan? Dan is deze vakantieweek vast iets voor u!

 • Volpension in een rustig hotel met fijne kamers.
 • Vier stafleden dragen zorg voor een afwisselende en gezellige week.
 • Fietsen of wandelen in de natuur, erop uit met de bus.
 • Bezinning rond Gods Woord; vakantie met meerwaarde!

Vindt u een week op vakantie te lang? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een (lange) midweek. De midweek is onderdeel van de volledige vakantieweek en de prijs daarvan is € 595,-.

Voor een eenpersoonskamer betaalt u zowel voor de volledige vakantieweek als voor de midweek € 70,- extra.

O01 – De Rijp

De week is bedoeld voor ouderen die (thuis)zorg nodig hebben. Er zijn meer stafleden, die ook meer zorg verlenen. Wat kunt u verwachten?

 • Een wat rustiger weekprogramma.
 • Dagelijks verschillende activiteiten, zoals een heerlijke wandeling in de omgeving, een muzikale avond, een lezing of dia-avond op het oord, etc.
 • Kerkdiensten op het vakantieoord. Enkele keren per week Bijbelstudie.

M03 – Lemele

De weken worden voorbereid en begeleid door een groep vrijwilligers onder wie een algemeen leider, een gastvrouw, verpleegkundigen en verzorgenden. ’s Zondags gaan we met de gasten twee keer naar de kerk. Tijdens de week wordt er ook verschillende keren een eenvoudig bijbelverhaal verteld. In de week zelf doen we ook ontspannende activiteiten, zoals een bezoek aan een dierentuin, een puzzeltocht, spelletjes in het bos, een picknick in het bos, etc.